Cauta rapid aici ↑
AGRiPROM – sporeste productivitatea fermei tale!

AGRiPROM este o companie dinamica care inca de la inceputul sau activeaza in sectorul agricol in special in cel dedicat cresterii vacilor pentru lapte. Agriprom International a luat fiinta in anul 2005 ca o necesitate in ceea ce priveste dezvoltarea sectorului zootehnic din Romania. Este o companie mixta, romano - olandeza, avand astfel capacitatea sa implementeze tehnologiile moderne de crestere a vacilor de lapte.

AGRiPROM este o societate in continua dezvoltare, dat fiind faptul ca sectorul zootehnic pentru cresterea vacilor de lapte este intr-o neincetata miscare, si trebuie sa se adapteze conditiilor microclimatice, economice si nu in ultimul rand infrastructurii.

Compania AGRiPROM International este specializata in livrarea de echipamente necesare exploatatiilor zootehnice pentru cresterea vacilor cu lapte , echipamente cum sunt: sisteme complete de evacuat si managementul dejectiilor, echipamente interior grajd - separatoare de cuseta, fronturi de furajare , paturi de odihna, sisteme de adapare ,si sisteme de ventilatie a grajduluiu. De asemenea AGRiPROM, datorita personalului calificat de care dispune cat si datorita experientei acumulate in timp , ofera consultanta tehnica in ceea ce priveste constructia de ferme zootehnice noi, reabilitarea fostelor ferme de stat, consultanta ce are la baza rentabilizarea la maxim a investitiei prin ceea ce se cheama Eficientizarea Costurilor.

Comfortul vaci de lapte (COW COMFORT) este conceptul de baza al companiei AGRiPROM inca de la inceputurile ei. O vaca de lapte trebuie sa poata sta culcata confortabil, ea trebuie de asemenea sa se simta sigura, sa aiba destul spatiu in patul de odihna - spatiu oferit de separatoare, sa se poata ridica si culca pe patul de odihna fara sa fie stanjenita, sa i se asigure o igiena cat mai corespunzatoare. Toate aceste elemente sunt ceea ce AGRiPROM numeste COMFORTUL TOTAL AL VACII DE LAPTE - TOTAL COW COMFORT - un sistem ce include: zona de odihna formata din separatoare de cuseta, pat de adihna Agriflex front de furajare, igiena asigurata de sistemele de evacuat dejectii, si adapatul, asigurat de catre o instalatie performanta si fiabila.

AGRiPROM este o companie internationala din sectorul zootehnic cu un personal foarte entuziastic si foarte bine pregatit profesional , asigurand in acest fel servicii cat mai sigure care vin in intampinarea necesitatilor fermierilor crescatori de vaci cu lapte. De asemenea AGRiPROM mentine relatii comerciale cu o multitudine de companii specializate care activeaza in domeniu , in acest fel avand capacitatea de a selecta posibilitatile cele mai bune pentru clientii nostri.